top of page
  • Фото автораIryna Stetsiuk

З Україною в серці

Оновлено: 7 лист. 2023 р.


З Днем знань! Бажаю, щоб цей рік відкривав для тебе нові кордони до успіху. Вчися легко, підкорюй намічені вершини, не сумнівайся в собі і поповнюй свою скарбничку гідними перемогами. Бажаю гарних оцінок, цікавих уроків і яскравих днів у новому навчальному році!

Здавалося б, ми, народ, що споконвіків проживає на цій родючій землі серед золотих розливів пшеничних ланів, повинні бути щасливими й заможними, тим більше, що відзначаємося працьовитістю й лагідною вдачею.

Наша країна повинна була стати раєм на Землі! А вона протягом століть чорніла від горя, злиднів і нескінченних воєн.

Річки були кривавими, землі – випалені і витоптані ногами жорстоких загарбників.

А в небо здіймався стогін поневоленого і замученого народу.

Це сталося тому, що багатьом щасливе життя нашої землі не давало спокою, а заздрість засліплювала очі на страждання інших, штовхала на жахливі злочини.


Природа була нашій Батьківщині доброю матінкою, а історія – лютою мачухою.





Це звичайно наші мужні, хоробрі, добрі, сповнені патріотизму та любові до Батьківщини воїни. Вони кожного дня ризикують своїм життям та здоров’ям, живуть у важких польових умовах, вдень і вночі захищають наше мирне життя. Саме вони – Герої нашого часу!!! Вони пишуть сучасну історію України. І саме вони, звичайні хлопці, воїни Збройних сил України, впишуть в головну сторінку сучасної історії День Перемоги!



  • Шановні батьки та учні !


Великоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів№1 для організації безпечного та ефективного навчання з 1 вересня 2023 року розпочинає новий навчальний рік в дистанційному форматі.


Уроки будуть проходити у такий час: 1 урок: 9.00 – 9.45


2 урок: 10.00 – 10.45


3 урок: 11.00 – 11.45


4 урок: 12.00 – 12.45


5 урок: 13.00 – 13.45


6 урок: 14.00 – 14.45


7 урок: 15.00 – 15.45


Онлайн уроки будуть проходити з використанням платформи Zoom. Тому заздалегідь потурбуйтеся про те, щоб встановити цю програму на свій телефон або ноутбук. На сайті нашого закладу https://vazoshone.wixsite.com/zoshva1 у розділі «Дистанційне навчання» є посилання на блоги вчителів-предметників, а також завантажені електронні версії підручників для кожного класу, з кожного предмету.


Створено електронні журнали та щоденники на сайті “Нові знання” http://new.nz.ua/login для спілкування учителів, батьків та дітей. Паролі та логіни до учнівських щоденників вам нададуть класні керівники кожному особисто (якщо у вас не зберігся попередній, або вам не надавали).


Домашні завдання, матеріали до уроків, будуть розміщені на блогах вчителів-предметників, Viber-групах та в журналах на сайті «Нові знання» і автоматично з’являтимуться на сторінках електронних щоденників учнів.


Розклад уроків та форму проведення класні керівники будуть надсилати щодня у Viber-групи ваших класів.


Ми дякуємо вам, що залишаєтеся з нами.Працюємо разом на ПЕРЕМОГУ!


З повагою адміністрація закладу та педагогічний колектив.







7 простих способів зберегти ментальне здоров’я

1. Чіткий та сталий розпорядок дня

2. Фізична активність

3. Повноцінне харчування.

4. Тактильні контакти

5. Спільні заняття з рідними, друзями

6. Можливість виговоритися

7. Спрощений побут



14 переглядів0 коментарів

留言


bottom of page